Letbæk Plast

Hos Letbæk Plast er vores fokus at hjælpe vores kunder med at realisere deres ønsker og behov. Vi vil være den foretrukne samarbejdspartner. Den ambition tager vi seriøst - hver dag.

Historie

Letbæk Plast blev grundlagt i 1973. Drivkraften bag mere end 4 årtiers plastproduktion har været en innovativ tankegang og fokus på vores kunder.

Letbæk Plast har siden opstarten været pioner inden for genanvendelse af plast. Vi har opbygget markedsledende viden på området. Således har Letbæk Plast bl.a. udviklet forskellige produktserier, der produceres i genanvendt plast. Alle produkter kan naturligvis genanvendes.

Letbæk Plast råder over en bred produktionsteknologisk vifte koblet med en stærk knowhow. Derfor deltager vi også meget gerne i hele udviklingsfasen, når design og materialevalg skal defineres og udvikles. Endvidere råder vi over egen værktøjsafdeling, og kan således tilbyde alt fra idé-sparring, over værktøj, til produktion og lagerføring.

Letbæk Plast har indgående kendskab og forstår vigtigheden af værdikæder. Vi kan tilbyde vores kunder totalløsninger, der giver værdi på tværs af forskellige værdikæder.

Letbæk Plast har et indgående kendskab til cirkulær økonomi og rådgiver vores kunder i innovative løsninger med et cirkulært udgangspunkt, således hele produktets livscyklus gennemtænkes - fra idé til produkt og hele vejen til hvordan produktet bliver til værdifuld ressource efter end of life.